Ключово важно е прокуратурата и следствените органи много бързо да разкрият

...
Ключово важно е прокуратурата и следствените органи много бързо да разкрият
Коментари Харесай

Зарков за атентата: Много вредно ще бъде да забием във война на интерпретациите

" Ключово значимо е прокуратурата и следствените органи много бързо да разкрият истината за този атентат. "

Това коментипра тази заран правосъдният министър Крум Зарков във връзка случая с кортежа на основния прокурор Иван Гешев от понеделник.

Зарков приказва в предаването " Преди всички " по БНР. 

" Събитието има крайно противен за България интернационален отзив. Много вредно ще бъде, в случай че се забием във война на интерпретациите. "

Явно имаше поради сериозните гласове на подозрение, които от доста страни оспорват и даже иронизират тежестта на случилото се.
Незначителни вреди, които се показват в дупка в единия фар
По същата тематика през днешния ден приказва и вътрешният министър Иван Демерджиев в Народното събрание.

" Аз персонално видях автомобила, потърпевш от гърмежа,има незначителни вреди по него, които се показват в дупка в единия фар и навлизане на сачма от рикошет в него.Няма никакви други вреди. "

Това съобщи служебният Министерство на вътрешните работи началник по време на присъединяване си в днешния парламентарен блиц надзор.

(Клуб Z напомня, че още на втория ден Демерджиев разгласи, че това устройство не може да порази този автомобил - нещо, което е в надълбоко несъгласие с описанията от прокуратурата, б.р.)

„ В автомобила, който е бил обект на това взривяване,не е имало членове на фамилията на господин Иван Гешев. Той е пътувал самичък, с назначената му защита от Националната работа за защита (НСО) “, изясни Демерджиев. 

Вътрешният министър уточни, че маршрутът, по който е пътувал основният прокурор в съответния ден, е бил нормален за него и той неведнъж е минавал оттова.

Иначе Зарков разяснява пред БНР през днешния ден и прословутия закон за следствие на основния прокурор, като сподели, че той има директно отношение към идващия евродоклад за България и надлежно - за влизането ни в Шенген.

Не можем да си позволим след толкоз изгубено време - 15 години, " един толкоз елементарен въпрос да държи като заложници 6 милиона души в преддверието на Европа ", добави той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР